MAD
MENUKORT
Grillet polenta m. krydret vegansk topping(135,-)
Calamares m. urtedip (130,-)
Grillet lange m. tomat/kapers/forårsløg-salsa & grønkålschips(165,-)
Salat m. røget tun & syltet ingefær/chili(155,-)
Kartofler/chorizo/fennikel i en spicy flødesauce (145,-)
Tapastallerken m. ost, pølse, oliven mm. (165,-)
Kartoffel-fritter m rosmarinsalt & allioli (70,-)
Stegt manchego m. akaciehonning (75,-)
Mandelkage m. hvid chokoganage & stikkelsbærkompot (70,-)
Spørg efter vegetariske, veganske og glutenfri alternativer😊
MENU - 575,-
1 before-dinner cocktail
2 valgfri retter
2 glas vin (rød/hvid/rosé/sherry)
1 after-dinner cocktail
Kl 12-18: Fish & Chips, To Stay (125), To Go (100)
Se dagens udvalg af retter på tavlen
Hjemmebagt cookie (20 kr.)
Snacktallerken (saltede mandler, oliven, tapenade, brød) (85 kr.)
Saltede mandler og oliven (50 kr.)
Saltede mandler (30 kr.)
Blandede oliven (30 kr.)
Kurv brød m. smør/tapenade (40 kr.)